Poptat výrobu

Produkt: Flight case na cenné předměty
Jméno a příjmení: (prosím vyplňte)
E-mail: (prosím vyplňte)

Tel.: (prosím vyplňte)
Poznámka:

Konfigurátor

01
Máte jasnou představu, jak má case vypadat?

02
Potřebujete case s přesnými rozměry?
03
Chcete si case navrhnout sami?

04
Máte možnost v našem konfigurátoru

Zakázková výroba přepravních casů

Našim typickým výrobkem je odolný přepravní obal na míru, tzv. Flightcase.
Našimi zákazníky jsou firmy, sportovní týmy, hudební skupiny a mistři zvuku, modeláři, týmy působící v motorsportu, muzea, vědecké týmy, zdravotníci - prakticky kdokoliv, kdo potřebuje bezpečně, spolehlivě, či pohodlně přepravit, nebo uskladnit cenný a citlivý materiál, přístroj, předmět...

Profi bedny české firmy GOODCASE.CZ jsou vyrobeny přesně podle zákazníkova zadání a poskytují dokonalou ochranu přepravovaného obsahu.
Bedny mají výborný poměr cena / výkon. Jsou odolné a servisovatelné.

Přesně podle vašeho zadání

Dle vašeho zadání vypracujeme na základě našich zkušeností návrh a cenovou nabídku. U složitějších boxů pak vytváříme i prováděcí studii.
Zadání by mělo obsahovat minimálně požadované vnitřní rozměry, předpokládanou hmotnost obsahu a popis účelu a použití boxu.
Přepravní obaly a pouzda dodáváme typicky do třech týdnů od zadání objednávky.

Profi kvalita

Odolné komponenty, odolné materiály a profi design zaručují mimořádnou bytelnost obalu a tedy bezpečí cenného obsahu. Samozřejmostí je i atraktivní vzhled.
Přepravní boxy lze vyrobit z voděodolné březové překližky nebo z pevného plastového sendviče SolidLite - tento odolný materiál je o 40 % lehčí než překližka stejné tloušťky a je tak vhodný především pro letecky přepravované boxy.
Snadnou manipulaci s transportními boxy umožňují volitelná zapuštěná madla nebo kolečka. Všechny obaly, pouzdra a case je možné vypolstrovat pěnou, kobercovinou, vybavit uzamykatelnými zámky nebo celý case barevně vyladit.

Součástí speciální nabídky e-shopu GOODCASE.CZ je též zakázková výroba dalších typů transportních a flight case přímo na míru zákazníka a přesně dle jeho potřeb. Neváhejte nás tak kontaktovat i kvůli pouzdru či kufru, které v naší nabídce nenajdete. Ukázky atypických a speciálních obalů, case a boxů na zakázku. Zaručujeme trvanlivé, odolné a kvalitní zpracování. Dále nabízíme i servis již vyrobených boxů.

Kde nás najdete